vineri, 6 februarie 2015

Cadouri pentru aniversari - idei pentru cei mici!


Ok.. este ziua celui mic.. ce sa ii luam?! O jucarie desigur! Si asa mergem printre raioanele magazinelor si ne pierdem in multimea de jucarii, care mai de care cu telecomanda, luminite, sclipicioase, totul pentru a fi cat mai atragatoare. Este ziua lui Andrei intr-o saptamana.. o masinuta? Deja mai sunt vreo 100 pe acasa (dupa canapea, pe sub covor si chiar in baie).. o pijama? Cele 5 de acasa sunt toate cu Mickey si fiecare este favorita lui...un tobogan? In casa? Un pic cam riscant...o tableta? Ce spuneti de o varianta in care se poate amuza departe de tehnologie?

Cu totii stim ca cei mici se plictisesc foarte repede de jucarii. Va dam un sfat cum puteti alege un cadou mai rapid si care va fi cu siguranta pe placul celui mic. Trebuie doar sa stiti care sunt personajele lui preferate.

David este fan cowboy si indieni? Alegeti un costum alaturi de accesoriile potrivite! Costumul de mai jos cu codul 4277 include vesta si pantalonii, astfel ca poate fi asortat perfect atat pentru rolul de indian cat si pentru cel de cowboy. O bentita de pene alaturi de un toporas si intr-o zi se poate transforma intr-un indian infricat! O palarie si un pistol si a doua zi poate deveni un cowboy curajos. Cel mic are cu siguranta o imaginatie bogata asa ca nu trebuie sa va faceti griji!

http://www.carnavalfiesta.com/Costum-Cowboy-Indian
_2335_0.html
http://www.carnavalfiesta.com/Costum-Cowboy-Indian
_2335_0.html


http://www.carnavalfiesta.com/Bentita-Indian
_1572_0.html
http://www.carnavalfiesta.com/Arma-Indian
_4312_0.html


















http://www.carnavalfiesta.com/Palarie-Cowboy
_8562_0.html
http://www.carnavalfiesta.com/Pistol-Cowboy
_1203_0.html



















Sophie s-ar uita toata ziua la desenele cu Mickey si Minnie? Cum credeti ca s-ar simti daca in acest timp ar fi imbracata precum personajul preferat?
http://www.carnavalfiesta.com/Costum-Disney-Minnie
_13814_0.html
http://www.carnavalfiesta.com/Costum-Minnie
_13007_0.html



















Stefan este fan supereroi? Spiderman, Superman, Batman, Ironman, alege-l pe cel care il reprezinta cel mai bine si cu siguranta va alerga prin/pe casa de fericire, daca il va alege pe Spiderman sau va zbura daca alege sa fie Superman!
http://www.carnavalfiesta.com/Costum-SpiderMan
_13833_0.html
http://www.carnavalfiesta.com/Costum-Superman
_13822_0.html

Va asteptam pe site-ul nostru pentru mai multe idei! www.carnavalfiesta.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu