marți, 23 septembrie 2014

Decor, Accesorii si Costume Halloween 2014 !

Halloween 2014 la Carnaval Fiesta !

  Articole Decor Halloween


Anul acesta Carnaval Fiesta și-a propus să aducă pentru dumneavoatră mai multă distracție și mai multe articole spooky ! Plecând de la premisa aceasta ne-am hotărât să mărim familia de fantome , scheleți si zombie .


Inainte să ne îmbrăcăm și să incepem să pregătim mâncarea pentru petrecerea de Halloween vă propunem decorarea casei pentru a putea intra în atmosfera sărbătorii . Cu toții știm că pe data de 31 octombrie  toate spiritele rele au parte de 1 zi de libertate în lumea noastră . Pentru a le putea alunga din casa noastră , trebuie să le speriem și cum se poate mai bine decât cu un decor fantomă ca cele de mai jos :


Sau poate preferați o familie de scheleti care a luat ca atare jurământul "Till death do us apart!" !
Familia noastră este foarte mare , nu ne-am oprit doar aici ! Avem pentru dumneavoastră vrajitoare care nu stăpânesc foarte bine tainele maturii, un zombie leneș care se plânge că nu se poate ridica din groapa lui, clowni trecuți de partea cealaltă care s-au săturat de glume si ghicitori.


http://www.carnavalfiesta.com/Decor-Vrajitoare_14146_0.html
http://www.carnavalfiesta.com/Killer-Clown_14131_0.html  

Cu siguranța decorul acesta poate speria orice spirit malefic ce ar dori să vă treacă pragul , poate chiar si invitații :) ! Pe lângă toate aceste personaje am pregătit și o întreagă recuzita de obiecte care să reproducă cât mai bine atmosfera unei case bântuite !

http://www.carnavalfiesta.com/Copac-Bantuit-Halloween_14172_0.html

http://www.carnavalfiesta.com/Decor-Cavou_14164_0.htmlIn 2014 de Halloween se poartă culoarea ROȘU !

Nu am uitat nici de accesorii sau costume pentru dumneavoastră. Ținând cont de noile tendințe ce s-au anunțat pentru Halloween 2014 , v-am pregătit o oferta Bloody Good !
V-am pregătit și o colecție nouă de costume pentru dumneavoastră și familie. Dorim să prezentăm doar o mică parte din articolele noastre deoarece vrem ca restu să le descoperiți in magazinul nostru, unde vă așteaptă multe surprize ! Jos se regăsește doar un Teaser din ceea ce va urma :) !


Vă așteptăm în magazinul nostru de pe Bulevardul Ferdinand nr.51 A, sector 2 , București sau pe :

www.carnavalfiesta.com
www.facebook.com/carnavalfiestashop
Instagram: carnavalfiesta.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu