vineri, 12 iulie 2013

Cum sa va pregatiti pentru un interviu!

Cand vine vorba de pregatirea pentru un interviu sunt anumite lucruri pe care daca le faci o sa te simti mai pregatit, iar stresul se va reduce treptat. Noi va propunem cateva idei, iar personajele Disney te vor ajuta in acest sens!

In primul rand nu uitati sa fixati alarma! Prima impresie pe care o faceti este foarte importanta si de aceea nu este bine sa intarziati. Pentru aceasta va poate ajuta Donald.


Trebuie sa va odihniti foarte bine! Nu lasati monstruletii de sub pat sau din dulap sa va deranjeze. Sunt acceptate doar visele frumoase!


Dupa un somn odihnitor, asigurati-va ca tinuta aleasa este una potrivita. Aladdin poate fi un bun exemplu de asa da!


Nu incerca experimente de look. Nu te vei simti bine si asta se va vedea! (Exact cum se vede pe fata lui the Beast).


Citeste! Pentru a fi pregatit trebuie sa stii date despre companie pentru a demonstra dorinta de a face parte din cadrul ei. Desigur, pentru aceasta vei folosi Google...insa daca ai o biblioteca ca a lui Belle, cu siguranta va ajuta la dezvoltarea imaginatiei.


Un CV bine realizat este intotdeauna un punct forte. Uite un exemplu de la care poti sa alegi sa te inspiri sau nu...Se pare ca Regina cea Rea din povestea Alba ca Zapada nu a fost chiar inspirata...a gati folosind mere otravite nu e tocmai un punct forte :).
Arata-ti personalitatea! Fii (precum) Happy. In acest fel persoana cu care vei vorbi va fi incantata sa afle cat mai multe detalii despre tine si de ce nu sa faca demersuri pentru angajarea ta!


Lasa loc si pentru ascultat! Fii increzator in ceea ce spui, insa acorda momente in care sa asculti; in acest fel vei avea doar de castigat (nu va speriati, nu trebuie sa aveti urechile lui Dumbo pentru a face asta).


Vizualizeaza-ti calea catre succes. Astfel vei primi o (dulce) recompensa pentru efortul depus.


Fii prietenos! Alba ca Zapada poate fi un model de urmat in acest sens.


Speram ca in final aceste sfaturi sa va aduca zambetul pe buze si de ce nu sa va ajute! Bafta!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu