marți, 7 mai 2013

A fost odata...

A fost odata o fetita dragalasa care locuia intr-un sat langa padure. Fetitei ii placea tare mult sa poarte o scufita de culoare rosie si de aceea toti satenii o numeau Scufita Rosie.

http://www.carnavalfiesta.ro/Costum-Scufita-Rosie_2828_0.html

Intr-o dimineata, mama Scufitei Rosii a rugat-o pe fetita ei sa ii duca bunicutei un cosulet cu mancare. "Sa nu intarzi prea mult si sa mergi direct la bunica. Sa nu te joci in padure si sa te feresti de Lupul din padure!" ii spune mama.

http://www.carnavalfiesta.ro/Costum-Scufita-Rosie_8314_0.html

Scufita Rosie a pornit la drum cu cosuletul in brate. Prin padure ea a vazut multe flori colorate si frumoase, oprindu-se din drum sa le admire. A cules cateva flori, privind in acelasi timp fluturasii zburand deasupra ei. 

http://www.carnavalfiesta.ro/Costum-Fluture_12489_0.html
http://www.carnavalfiesta.ro/
Costum-Floare_11838_0.htmlScufita Rosie era atat de incantata de priveliste incat nu a observat umbra ce se apropia in spatele ei. Deodata apare Lupul! "Ce faci in padure singura, micuto!" ii spuse acesta. "Sunt pe drum spre bunicuta mea, Lupule" ii raspunse Scufita.
http://www.carnavalfiesta.ro/Urechi-Lup_931_0.html
http://www.carnavalfiesta.ro/Peruca-Bunicuta_3586_0.html

Observand ca se facuse tarziu, Scufita Rosie s-a grabit catre bunicuta. Se apropie de casa si observa usa deschisa. Lupul si bunicuta stateau impreuna la masa, asteptand-o pe Scufita. Aceasta fericita pentru ca isi vede bunicuta teafara si pentru ca Lupul s-a dovedit a nu fi chiar fioros, a deschis cosuletul cu bunatati si au mancat impreuna!

http://www.carnavalfiesta.ro/
Costum-Scufita-Rosie_12494_0.html

Un final fericit si mai simpatic pentru cei mici! 

Pentru ca fetita ta sa se simta precum personajul din poveste va propunem costumele specifice de Scufita Rosie: http://www.carnavalfiesta.ro/BaseProductsList.aspx?searchText=scufita%20rosie.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu