joi, 11 octombrie 2012

Idei pentru un decor special de Halloween

    Aranjament masa

Invita-i pe cei dragi la o petrecere de Halloween organizata chiar de tine! Carnaval Fiesta va ofera cateva idei pentru un decor infricosator, pentru o petrecere reusita ce nu va fi uitata prea curand.

Alaturi de gustarile speciale de Halloween, o masa decorata cu dovleci si panza de paianjen confera o imagine infricosatoare, fiind modul perfect de a transforma o zi obisnuita intr-una cu adevarat deosebita. 


Folositi diverse etichete pentru sticle cu inscriptii precum: Witch’s Potion, Dragon’s Blood sau Pirates Poison. Capete de schelet, mici lilieci, paianjeni si un candelabru cu lumanari sangerande alaturi de delicioasa placinta de dovleac si alte preparate vor crea atmosfera perfecta! Un schelet in marime naturala pe unul din scaune poate fi „invitatul” surpriza la petrecere. "Bone" appetit!

http://www.carnavalfiesta.ro/Dovleac-Look-Natural_9005_0.html
    Decoratiuni interioare

Pentru ca o incapere sa arate cu adevarat inspaimantator puteti apela la diverse decoruri pe care sa le folositi in intreaga camera!

Panza de paianjen. Un decor de nelipsit care ofera un aspect special si este de asemenea usor de utilizat. Folositi panza pentru a decora numeroase colturi ale camerei precum geamuri, colturi, mobila, usi, pereti si nu numai! Carnaval Fiesta va ofera panza de paianjen pe diverse culori: alb, portocaliu si negru. Pentru ca efectul sa fie cat mai real, plasa trebuie intinsa cat mai mult. Adaugati apoi mici paianjeni, gandaci sau lilieci pentru un decor complet si infricosator!

http://www.carnavalfiesta.ro/Paianjeni-Neon_4734_0.html
Dovleci. Daca ati folosit toti dovlecii pentru a prepara delicioasa placinta sau daca nu aveti timp sa ciopliti proprii dovleci, Carnaval Fiesta va sta la dispozitie cu dovleci din plastic de diverse forme, luminosi sau chiar cu aspect real. Decorul specific de Halloween-ul nu ar fi la fel fara acest element decorativ.


http://www.carnavalfiesta.ro/Dovleac-Luminos_3147_0.html
http://www.carnavalfiesta.ro/Dovleac-Luminos_3133_0.html

Scene interioare. Fie ca locuiti la casa sau chiar intr-un apartament, realizarea unei scene de Halloween nu este un lucru dificil atunci cand aveti decorurile potrivite. Astfel un colt de camera poate deveni imediat o portiune de cimitir. Pentru aceasta aveti nevoie de pietre de mormant, capete de schelet, un felinar luminos si cativa dovleci. Pentru a crea o atmosfera cu adevarat infricosatoare folositi o lumina difuza.


http://www.carnavalfiesta.ro/Piatra-Funerara-
Schelet_9076_0.html
http://www.carnavalfiesta.ro/Cap-Schelet-Maxilar-Manevrabil_9004_0.html

Ghirlande. Fie ca este vorba de o ghirlanda cu dovleci, vrajitoare, fantome sau scheleti, aceasta va completa perfect orice spatiu!Decor pentru usa. De asemenea va stam la dispozitie cu diverse elemente decorative pentru ornarea usilor.

http://www.carnavalfiesta.ro/Decor-Usa-Grim-
Reaper_9091_0.ht
ml

http://www.carnavalfiesta.ro/Decor-Usa-
Halloween_4274_0.html

Lumanari. Pentru a crea o atmosfera infricosatoare de Halloween puteti folosi un suport de lumanare sub forma de schelet sau chiar lumanari de diverse modele si dimensiuni! Alegeti o lumanare „sangeranda” si veti reusi sa va impresionati invitatii!

http://www.carnavalfiesta.ro/Suport-Lumanare-
Schelet_3110_0.html
http://www.carnavalfiesta.ro/Lumanari-
Craniu_3113_0.htmlCarnaval Fiesta va ureaza distractie placuta!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu