marți, 24 aprilie 2012

Peruci de carnaval

Pentru prima oara perucile au fost folosite de catre egipteni pentru ca acestia sa se poata feri de razele puternice ale soarelui. Intre secolul 16 si 17 perucile au inceput sa fie purtate de catre regi si regine precum Regina Elisabeta I a Angliei, cunoscuta pentru peruca roscata. 


In randul barbatilor perucile au aparut ca o necesitate, pe timpul domniei regelui Louis XIII al Frantei care ramasese chel la o varsta frageda. 

In prezent perucile au devenit un mod perfect de a te deghiza. Fie ca este vorba de un costum de epoca ce poate fi completat cu o peruca alba specifica (http://www.carnavalfiesta.ro/Peruca-Casanova_3778_0.htmlsau de o rochie de Cleopatra care fara acea peruca scurta, bruneta si cu breton (http://www.carnavalfiesta.ro/Peruca-Cleopatra_3811_0.htmlnu ar mai avea acelasi efect.

Pe langa perucile specifice anumitor tematici, avem constant in stoc si peruci cu look natural. Astfel ca daca vreti sa incercati o noua culoare va asteptam la magazinul nostru pentru a proba produsul dorit. O petrecere poate deveni mai interesanta; daca sunteti bruneta puteti incerca o peruca blonda sau roscata pentru a vedea reactia prietenilor/familiei.

Carnaval Fiesta va sta la dispozitie cu numeroase modele dintre care sa il puteti alege pe cel preferat! Accesati http://www.carnavalfiesta.ro/Peruci.html si fiti gata pentru o transformare!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu