miercuri, 22 februarie 2012

Costume de carnaval pentru adulti

Pe www.carnavalfiesta.ro gasiti o mare varietate de costume de carnaval pentru adulti. De la cele sexy de pirateasa, asistenta, politista sau vampirita pana la costume pentru barbati de indian, clown, pirat si nu numai. Indiferent de tematica, noi va stam la dispozitie cu numeroase modele pentru a-l alege pe cel preferat.


Mirror, mirror, in my room, how hot do i look in this costume? Acest costum clasic de Alba ca Zapada te va ajuta sa stralucesti toata noaptea atata timp cat nu vei gusta din marul otravit. Contine rochia si bentita rosie cu fundita atasata.


Girls just wanna have fun! Aceasta rochie neagra cu buline albe este perfecta pentru o petrecere anii '50. Nu trebuie sa iti mai faci griji decat cu muzica pentru ca aceasta calatorie in timp sa fie completa. Costumul contine rochia si centura alba asortata. 


Ahoy there matey! Un costum autentic de pirat pentru o deghizare cu adevarat reusita. Contine bluza, vesta, pantalonii si bandana.

Peace and love! Un costum perfect pentru o petrecere retro. Include bluza cu vesta atasata, pantalonii si bandana.


Pentru cei care vor sa se asorteze avem o gama larga de costume pentru diverse tematici precum: marinar/marinarita, marchiz/contesa, politist/politista, Tutankhamon/Cleopatra si nu numai.

Pentru mai multe detalii si modele vizitati site-ul www.carnavalfiesta.ro.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu