marți, 23 aprilie 2013

Curatenie de primavara ca in povesti!

Este timpul pentru curatenia de primavara! Va propunem cateva idei inspirate din povestile preferate pentru ca totul sa para mai usor si distractiv!

Mai intai deschideti geamurile pentru si mai multa lumina, aer curat, precum printesa Rapunzel. (o pauza de 5 minute de visare si relaxare este acceptata)


Stergeti praful si indepartati panzele de paianjen (in special daca panza se gaseste pe matura deoarece veti avea nevoie de ea mai tarziu)


Spalati vasele: nu veti termina atat de rapid precum Rapunzel insa totul va arata mai stralucitor precum castelele din povesti.


Apoi faceti patul. Dupa cum puteti vedea, micile vrabiute din povestea Cenusaresei se pricep de minune! Acest lucru trebuie repetat insa in fiecare zi; de aceea trebuie sa verificati disponibilitatea vrabiutelor din cartierul locuit de dumneavoastra :).


Dupa aceasta urmeaza spalatul...ceva mai greu insa alaturi de un cantecel timpul va trece mult mai usor!



Si asa se face curatenia rapid si distractiv! Daca ati urmat sfaturile de mai sus, casa dumneavoastra va straluci si va fi lipsita de pete, precum un catel dalmatian nou-nascut! :) 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu