duminică, 26 februarie 2012

Costume de carnaval pentru copii

Pentru cei mici sunt disponibile o multitudine de costume de carnaval. Va asteptam la magazinul nostru http://www.carnavalfiesta.ro/Contact.aspx pentru a alege costumul potrivit si de asemenea pentru a incerca si alte produse. Cel mic va fi foarte incantat si nu isi va dori sa se desparta prea curand de costumul ales.

Un costum poate fi de asemenea o idee minunata de cadou. Orice copil are un personaj preferat si cu siguranta va fi foarte fericit sa se deghizeze precum acesta.

Costumul de Alba ca Zapada include rochita, pelerina rosie si bentita. Cu adevarat o deghizare de poveste, de care cea mica nu se va desparti prea curand! Un produs cu licenta Disney.

Aceasta deghizare este perfecta pentru o petrecere cu tematica "Lumea animalelor"! Costumul de buburuza contine rochia, aripile si bentita cu antenute.

Baietii adora supereroii si cu siguranta vor fi foarte incantati sa se deghizeze precum personajul lor preferat! Costumul de Spiderman include salopeta cu muschi si masca. Un produs cu licenta. 

Daca ii intrebam pe cei mici ce vor sa devina cand vor creste mari, de obicei raspunsul este politist, pompier, aviator sau medic. Daca micutul tau a ales meseria de politist, acest costum va fi un cadou minunat! Costumul contine jacheta avand inscriptia Police cu fibra optica, pantalonii, cureaua si palaria. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu